I dag har jeg prøvd meg på sjokoladepålegg. Av og til er det godt med noe søtt, og da tyr jeg som regel til sjokoladepålegg på skiven.
Her er oppskriften:
185 gr kokosmelk fra boks (bare det som blir hardt når boksen settes i kjøleskap)
60 gr mykt smør
1-3 ts perfect sød (eller det søtningsmiddel du liker best)
20 gr kakaopulver
2 ss av den resterende kokosmelken fra boksen til å spe med
Sett boksen med kokosmelk i kjøleskap i noen timer, eller natten over. Når den er kald nok skal nesten halvparten av innholdet være fast. Dette skraper du ut med en skje og over i en bakebolle/mixerbolle. Tilsett smør og kjør på full hastighet et par minutter.Tilsett de andre ingrediensene og kjør ca 10 minutter.
Da så mitt pålegg slik ut:
Hadde det så et minutts tid i micro, pass på så det ikke smelter helt!
Da blir det litt mer medgjørlig. Kjør det et minutt eller to til i mixeren, til det blir fløyelsmykt og deilig.
Her er mitt kommet på glass:
Og på lavkarbobrød:
Antall karbohydrater i hele glasset er 10!
Oppbevares i kjøleskap. Kos deg :D
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar